Julemærkehjemmet Skælskør, ny motionshal

Aksel V. Jensen A/S har i samarbejde med ZENI arkitekter A/S projekteret de nye indendørs motionsfaciliteter ved Julemærkehjemmet i Skælskør. Den nye motionshal står nu klar og motionsfaciliteterne er væsentligt udvidet og forbedret.

Den eksisterende multihal er reduceret i størrelse, og omdannet til fitnessrum. Derudover er den eksisterende længebygning udvidet med en ny, dobbelthøj motionshal. Den nye motionshal danner ramme om et langt større udvalg af fysiske aktiviteter. Den ene ende af hallen har et indskudt repos, og der er her opstillet et helt hold spinningcykler. I den højre hjørne af salen, er de to niveauer forbundet med en spindeltrappe. Reposset er ligger i samme niveau som den eksisterende 1. sal, dette er gjort for også at give adgang til og fra hallen på denne etage.

Skal vi snakke sammen?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.

Kontakt os