FÆLLEDVEJ 19, BAGHUSET, KØBENHAVN

Aksel V. Jensen A/S vandt sammen med Holscher Arkitekter konkurrencen om renovering og modernisering af det gamle industrihus, der ligger i den store københavnske gård mellem Sankt Hans Torv, Fælledvej, Nørrebrogade og Elmegade.

I foråret 2013 investerede Dreyers Fond i industrihuset, der nu er transformeret til eksklusive bylejligheder.

Industrihuset havde et spændende potentiale, og huset er lavet om til en række eksklusive lejligheder, der tilfører både ejendommen og området noget nyt og arkitektonisk anderledes – men som samtidig bibeholder ejendommens rå industristil.

Renoveringen blev udført med en høj materialemæssig kvalitet, og huset er nu udstyret med en række tidssvarende energibesparende løsninger, som fx gulvvarme i alle rum og en optimering af isolering og klimaskærme.

Renoveringen af det gamle baghus fra 1908 blev færdiggjort i 2015, og huset er ombygget til fire eksklusive lejligheder og to to-etagers byhuse.

Skal vi snakke sammen?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.

Kontakt os